събота, 10 октомври 2015 г.

Какви трябва да бъдем на първа среща?



Как трябва да се държим на първа среща?
Колкото и срещи човек да има през живота си, има  от какво да се учи.
 Всеки човек в живота ни е единствен и уникален, точно затова след всяка една среща, успешна или неуспешна ние ставаме по мъдри.
Първата среща е много важна за протичането на една връзка. На нея се решава дали ще се харесате или ще бъде само едно запознанство. Ако много, ама много сте харесали човек от другия пол и сте успели да си уредите среща, ви се иска да направите всичко възможно да сте идеален на нея.
 Как да постъпите за да бъдете съвършени?
--- Трябва да се приведеш в идеален външен вид: дрехи, козметика, прическа и т.н. 
--- Мъжът трябва да е  точен на срещата. За жените е позволено да закъснеят с 5-10 минути. При по-голямо закъснение правите впечатление на несериозен човек, а и рискувате да не ви дочакат.
----Заведете човека, който сте харесали на тихо и спокойно място, за да може да си обръщате внимание. Не трябва да го  водете  веднага вкъщи или някъде, където ще сте само двамата, за да не го притесните.
За първа среща не е подходящо срещата да бъде в хотел!
Освен не е среща само за секс.
---Следващият много важен компонент е да се усмихвате.
Усмивката отваря широко всяко сърце.
Хората обичат да виждат усмихнат човек срещу тях. Никой не харесва  да бъде в компания с мрънкащи и намръщени хора. Съгласни сте нали?
---Чувството за хумор е особено ценено и от двата пола. Ако мислите, че не сте особено забавен просто се отпуснете и бъдете себе си. Разкажете за интересни места, които сте посетили.
---Не разказвайте целия си живот още на първата среща. Бъдете загадъчни. Разкажете само няколко истории, в които изпъкват добрите ви качества. Задавайте въпроси на човека срещу вас, нека да разбере, че се интересувате от неговия живот. Така ще се отпуснете и двамата.
----Няма нужда да прикривате притеснението си. Всеки се притеснява но това е нормално.


--- Един съвет само за жени. Може да използвате леки секси трикове: леко навлажняване на устните с език; отмятане на косата и кръстосване съблазнително на крака подлудяват мъжете.Разбира се само ако сте харесали мъжа срещу вас.
--- В края на срещата може да си позволите да целунете човека, ако сте усетили привличане. Ако от целувката се разтреперите и получите тръпки в стомаха ще разберете, че си подхождате сексуално.
---Задължително, ако искате да имате по- дълга и устойчива връзка, не си лягайте още на първата среща.  Бъдете малко търпелива. Мъжете харесват тези жени, които са загадъчни и малко недостъпни. Ако си легнете на първа среща означава, че сте с "леко поведение" и не сте подходящ/а за по-дълготрайни взаимоотношения. Твърде вероятно е мъжа да изгуби интерес към вас след това.
 Ако разбира се след два часа общуване прецените, че въпросния човек ви привлича само физически, действайте!




 

Няма коментари:

Публикуване на коментар