петък, 18 септември 2015 г.

Телефонният секс

   

Телефонният секс – начин за употреба

Наталия Кобилкина



Един от трима мъже си мечтае за телефонен секс, показва проведено наскоро проучване. Повечето от мъжете, признали, че копнеят за горещ разговор по телефона, имат постоянна връзка и се чувстват силно отговорни към семейството си. Те не могат да си представят, че могат да изневерят на жена си в реалността и не квалифицират реализацията на своята мечта като такава.
Казвам ви всичко това, не за да почнете да си блъскате главите вашият човек спада ли в тази категория, а за да ви провокирам да помислите върху това да я реализирате за него. Ако вече сте го правили - поздравления! Ако не сте - давайте смело напред, винаги има първи път! Добрата новина е, че съвсем не е нужно да го чакате да замине някъде, за да го изненадате по този начин. Опитайте се да уцелите момент, в който той ще е в състояние да ви изслуша, без да бърза. Ако е сред много заетите, можете да го попитате предварително кога е удобно да му звъннете или просто да разчитате на късмета си. Вселената си знае работата – ако вие наистина искате да му поднесете тази изненада, тя ще се погрижи той да я получи в подходящия момент.
1. Бъдете секси
Обадете му се едва, когато се чувствате секси и неустоима. Облечете хубаво бельо или още по-добре си направете ден без бельо. Гарантирам ви, че ако си сложите полата, без да си обувате бикини, ще имате съвсем различно усещане за себе си и за тялото си. Самото докосване на материята и съзнанието, че правите нещо „нередно” (баба ви не ви е учила да ходите без гащи, нали?) ще ви направи по-чувствени и готови за наслада.
2. Осигурете си подходяща обстановка
Можете да затъмните стаята и да пуснете секси музика, да запалите свещ. Ако пък нямате нужда от всички тези предпоставки, за да се възбудите, още по-добре. Тогава идеята с телефонния секс става още по-лесно осъществима.











3. Стегнете и отпуснете вагиналните мускули няколко пъти, преди да наберете номера му или мастурбирайте
Трябва да сте горещи и готови за действие. Не забравяйте, че в случая водите вие. За да го увлечете в начинанието, той трябва да усеща страстта ви.
4. Овладейте гласа си

Смъкнете обичайната си височина на говорене, произнасяйте думите бавно, правете паузи, в които той да чува учестеното ви дишане. Ако знаете, че когато сте под напрежение, гласът ви издава или спонтанно започвате да говорите по-бързо под стрес, поработете над това. Ползата ще е не само за секс изпълнението, но и за цялостните ви репрезентативни умения.
5. Включете въображението си
Ако имате нужда да влезете в роля, направете го. Дали ще сте палава ученичка или зряла, сладострастна жена, зависи от вас. Нужно е да се чувствате уютно в ролята и да си вярвате. Тогава ще можете да увлечете и другия.
6. Използвайте език, който го възбужда
Мъжете са различни – някои от тях обичат грубите, дори мръсни думи, други си падат по приказния език, а трети се придържат към медицинската терминология. При последните наричаме нещата с книжовните им имена – пенис и вагина например. При вторите те се превръщат в „могъщ жезъл” и „сочно цвете” да речем, а за първата група ползваме нецензурните им наименования.
7. Преминете към действие
Като всеки истински секс и този не предполага само говорене. За да имат истинско действие върху вас и върху него, думите ви трябва да са съпроводени с отдаване към начинанието. Мастурбирайте и нека и той да направи същото. В противен случай ще сте имали просто увертюра, а не сексуално изживяване.
8. Правете и говорете само неща, които са ви приятни
Ако не се чувствате удобно да изречете нещо, не го правете, защото това, че сте сковани и притеснени ще се чувства. Телефонният секс не е наказание, а удоволствие.
9. „Мечтая си сега да си тук до мен и да...”
Можете да започнете разговора така, ако не ви хрумват други сценарии. Сигурна съм, че с всяко следващо изречение ще ви става все по-лесно.
10. Ако се окаже, че вашият мъж не е сред тези един на всеки трима, с които започнахме, не се притеснявайте.
Дори развръзката в този телефонен секс да не е кой знае колко впечатляваща, тази, която ще дойде, когато се видите, ще е подплатена с много адреналин.
Позволете си да изживеете цялата сексуална наслада, на която сте способни. Не се ограничавайте с изводи като „Това не е за мен” и „Не мога”. Никой не се е родил научен, а за всяко нещо си има първи път!

Няма коментари:

Публикуване на коментар